Dél-Alföldi Klíma kft.

Cégbemutató

A Dél-Alföldi Klíma Kft 2007-ben alakult, magyar tulajdonú vállalkozásként. A fő tevékenység a klíma és szellőztető berendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása, szivárgás vizsgálata és javítása. A Vállalkozás történetében minden lezárt üzleti év nyereséges volt. A vállalkozás nettó árbevétele 2018. évben elérte a nettó 274 millió Ft-ot. Az árbevétel tekintetében évről évre, 15-40%-os forgalomnövekedés tapasztalható. Az előzményekhez hozzá tartozik, hogy Tornyi Koppány Zalán a tulajdonos, ügyvezető, 2003-tól a Dél-Klíma. Bt tulajdonosaként tevékenykedett a szakmában és jelentős piaci ismertségre tett szert.

A Dél-Alföldi Klíma Kft hivatalos szakképző helyként több, a szakmát tanuló diáknak biztosított gyakorlati helyet, aminek köszönhetően a frissen végzett diákok közül többen is váltak munkaképes szakemberré. A kivitelező kollégáink szakirányú végzettséggel és érvényes F-gáz képesítéssel rendelkeznek. Tornyi Koppány ügyvezető rendelkezik a Hűtő-Klíma és Hőszivattyú szerelői mestervizsgával. A klímatechnikában célpiac a lakosságtól a közületen át az ipari beruházásokig terjed. A Cég 10 saját alkalmazottja és több állandó megbízású alvállalkozó csapata összesen 18-22 fővel szolgálja ki a megrendeléseket. A megalakulástól kezdődően kiskereskedelmi üzlettel, bemutatóteremmel és irodával állunk az Ügyfeleink rendelkezésére.

A Dél-Alföldi Klíma Kft több weboldalt és webáruházat üzemeltet, amelyekben külön kínálja értékesítésre a klíma, és a szellőzéstechnikai termékeket. Az online felületeken több mint 13.000 termék érhető el. Ezeken a felületeken történő értékesítéseink mindennaposnak mondhatóak. A cég megfelel az érvényben lévő környezetvédelmi és jogszabályi előírásnak. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában, mint korlátlan mennyiségű hűtőközeget tartalmazó berendezéseket forgalmazó és beüzemelő jogosultsággal van a Cég regisztrálva. Az előírásoknak megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre.

A forgalmazott termékek közt szerepel még a légtisztítók, hőszivattyúk, folyadékhűtők, fan-coilok, párásítók, páramentesítők, lakossági és ipari ventilátorok széles választéka is. A forgalmazott klíma márkáknak hivatalos szervize vagyunk. Szolgáltatást főként Szegeden, Csongrád megyében és a Dél-Alföldi régióban végzünk, de alkalmanként vállalkozunk budapesti kivitelezésekre is. Évente több mint 800 db klímaberendezést értékest, telepít és helyez üzembe a Vállalkozás. Szerződéses keretek közt évente 2-2500 db klímaberendezés karbantartását végzünk el állandó megrendelőinknek. Referencia listánk igen széles körű. A teljesség igénye nélkül az alábbi helyszíneken végeztünk klíma és szellőzés technikai kivitelezéseket.