nagymeretulogo

Rólunk

Mivel foglalkozunk?

Lakossági klímaberendezések, online megrendelések és kiszállítások szervezése, lebonyolítása. Klíma karbantartás, szerviz, szivárgásvizsgálat, páramentesítők, légtisztítók értékesítése.
Kereskedelmi és ipari klímarendszerek, klíma előcsövezés, szellőztető rendszerek, folyadékhűtők, hőszivattyúk, központi porszívó rendszer, viszonteladói és alvállalkozói kapcsolattartás, projekt értékesítés, beszerzés.

Történetünk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. 2007-ben alakult, magyar tulajdonú vállalkozásként. A fő tevékenység a klíma és szellőztető berendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása, szivárgás vizsgálata és javítása. A Vállalkozás történetében minden lezárt üzleti év nyereséges volt. A vállalkozás nettó árbevétele 2020. évben elérte a nettó 300 millió Ft-ot. Az árbevétel tekintetében évről évre, 10-20%-os forgalomnövekedés tapasztalható. Az előzményekhez hozzá tartozik, hogy Tornyi Koppány Zalán a tulajdonos, ügyvezető, 2003-tól a Dél-Klíma Bt tulajdonosaként tevékenykedett a szakmában és jelentős piaci ismertségre tett szert. A Dél-Alföldi Klíma Kft hivatalos szakképző helyként több, a szakmát tanuló diáknak biztosított gyakorlati helyet, aminek köszönhetően a frissen végzett diákok közül többen is váltak munkaképes szakemberré, vállalkozóvá. A kivitelező kollégáink, partnereink szakirányú végzettséggel és érvényes F-gáz vizsga képesítéssel rendelkeznek. Tornyi Koppány ügyvezető rendelkezik a Hűtő-Klíma és Hőszivattyú szerelői mestervizsgával. A klímatechnikában célpiac a lakosságtól a közületen át az ipari beruházásokig terjed. A DÉL-KLÍMA alkalmazotai és több állandó megbízású alvállalkozó csapata összesen 15 fővel szolgálja ki a megrendelői igényeket. 2004 től kiskereskedelmi üzlettel, bemutatóteremmel és irodával állunk az Ügyfeleink rendelkezésére. 2020 ban egy új telephellyel bővült a vállalkozás Algyőn. Az algyői telephelyen projekt iroda és a raktár működik. A Dél-Alföldi Klíma Kft több weboldalt és webáruházat üzemeltet, amelyekben külön kínálja értékesítésre a klíma, és a szellőzéstechnikai termékeket. Az online felületeken több ezer klíma és légtechnikai termék érhető el. A vállalkozás megfelel az érvényben lévő környezetvédelmi és jogszabályi előírásnak. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában, mint korlátlan mennyiségű hűtőközeget tartalmazó berendezéseket forgalmazó és beüzemelő jogosultsággal van a Dél-Alföldi Klíma Kft regisztrálva. Az előírásoknak megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. A forgalmazott termékek közt szerepel még a légtisztítók, hőszivattyúk, folyadékhűtők, ventilátorok, fan-coilok, párásítók, páramentesítők, lakossági és ipari ventilátorok széles választéka is. A forgalmazott klíma márkáknak hivatalos szervize vagyunk. Szolgáltatást főként Szegeden, Csongrád megyében és a Dél-Alföldi régióban végzünk. Évente kb. 6-800 db klímaberendezést értékesít, telepít és helyez üzembe a DÉL-KLÍMA. Szerződéses keretek közt évente több ezer db klímaberendezés karbantartását végzünk el állandó és eseti megrendelőinknek. Referencia listánk igen széles körű. A teljesség igénye nélkül az alábbi helyszíneken végeztünk klíma és szellőzés technikai kivitelezéseket.

A Dél-Alföldi Klíma Kft hivatalos szakképző helyként több, a szakmát tanuló diáknak biztosított gyakorlati helyet, aminek köszönhetően a frissen végzett diákok közül többen is váltak munkaképes szakemberré, vállalkozóvá. A kivitelező kollégáink szakirányú végzettséggel és érvényes F-gáz képesítéssel rendelkeznek. Tornyi Koppány ügyvezető rendelkezik a Hűtő-Klíma és Hőszivattyú szerelői mestervizsgával. A klímatechnikában célpiac a lakosságtól a közületen át az ipari beruházásokig terjed. A Cég 8 saját alkalmazottja és több állandó megbízású alvállalkozó csapata összesen 15-20 fővel szolgálja ki a megrendeléseket. A megalakulástól kezdődően kiskereskedelmi üzlettel, bemutatóteremmel és irodával állunk az Ügyfeleink rendelkezésére. 2020 ban egy új telephellyel bővült a vállalkozás Algyőn. Az algyői telephelyen projekt iroda és a raktár található. A Dél-Alföldi Klíma Kft több weboldalt és webáruházat üzemeltet, amelyekben külön kínálja értékesítésre a klíma, és a szellőzéstechnikai termékeket. Az online felületeken több mint 13.000 termék érhető el. Ezeken a felületeken történő értékesítéseink mindennaposnak mondhatóak. A cég megfelel az érvényben lévő környezetvédelmi és jogszabályi előírásoknak.

Referenciáink