nagymeretulogo

Rólunk

Sándor Harcsa-PintérSándor Harcsa-Pintér
06:26 07 Jun 24
Rendkívül profi módon végezte a cég a klímáink éves karbantartását. Pontosak voltak, aprólékosan elvégezték a tisztítást, anélkül, hogy a lakást utána napokig kelljen takarítani.
Sándor VérSándor Vér
07:43 06 Jun 24
A karbantartó kolléga munkájával teljes mértékig elégedettek vagyunk. Alapos, barátságos, segítőkész, korrekt.Az irodai munkatársak szolgálatkészek, kedvesek.Az egy hiányzó csillagot a karbantartási díj mértéke eredményezte. Bocsánat.
Ambrus NorbertAmbrus Norbert
04:13 04 Jun 24
Mindenkinek ajánlom!
Ágnes RómerÁgnes Rómer
15:44 02 Jun 24
Arnold TakácsArnold Takács
07:23 01 Jun 24
Katalin KövesdiKatalin Kövesdi
14:20 27 May 24
A laikus számára is érthető, széles körű, alapos tájékoztatás, hozzáértő, pontos és gyors szerelés. Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik klíma beszerelésén gondolkodnak.
Tamás OroviczaTamás Orovicza
06:12 16 May 24
Régóta őket választjuk az éves karbantartáshoz. Átlagos árakon dolgoznak. Segítőkészek az irodában, nyitottak a kompromisszumokra, a kiérkező kolégájuk ápolt, rendezett, jól felszerelt, pontos és precíz!!!
Árpád PölheÁrpád Pölhe
09:48 19 Apr 24
Fűtés korszerűsítés tervel kerestem meg őket. Egy három beltéri egységes fűtésre optimalizált klíma rendszert akartam telepíteni. Személyes egyeztetés során elmondták a műszaki és pénzügyi lehetőségeket. Lehetőségem volt működés közben is megtekinteni (meghallgatni ) némely rendszert. Műszaki felkészültségük és vevőbarát hozzáállásuk kifogástalan. Ezt követően több árajánlatot állítottak össze számomra megkönnyítve a döntésemet. Végül az akkor akciós Daikin rendszer mellett döntöttem. A szerelés az azt megelőző egyeztetésnek megfelelően időben és kiváló minőségben történ kb. egy héten belül. Nem voltak "rejtett költségek" korrekten tartalmazott minden az árajánlat. Ezt követően küldték a telepítési dokumentációt, Daikin regisztrációs adatokat.Elégedett voltam mindennel, csak ajánlani tudom Őket azoknak is akik egy kicsit összetettebb hűtő-fűtő rendszerben gondolkodnak.
Andrea LeleAndrea Lele
06:07 07 Mar 24
Nagyon hálás vagyok . Korrekt, ügyfél centrikus, rugalmas hozzáállás.A szerelők tisztán dolgoznak. Minden a megbeszélés szerint haladt.Ajánlom őket mindenkinek aki klímát keres.
Margit KormosMargit Kormos
17:00 28 Jan 24
Egy hete beruháztam egy légtisztítóra (Daikin C55), meg vagyok elégedve vele és nagyon tetszik, hogy szinte hang nélkül működik. Tiszta levegőt teremt a helyiségbe, valóban semlegesíti a kellemetlen szagokat! Örülök hogy megvettem.
László LippaiLászló Lippai
06:25 20 Jan 24
Krisztina KatonaKrisztina Katona
06:59 19 Jan 24
Zoltan FülöpZoltan Fülöp
06:55 18 Jan 24
Pontosak voltak,tisztán gyorsan dolgoztak,mindent érthetően elmagyaráztak.
Lajos NémethLajos Németh
16:16 13 Jan 24
Mind az öt jelző igaz. Ajánlani tudom Őket mindenkinek. Hosszútávon is lehet rájuk számítani.
Enikő BatóEnikő Bató
12:52 13 Jan 24
Ahogyan mások előttem is leírták, már az üzeltben is szimpatikusak voltak, nem tukmáltak, elmondtam mire lenne szükségem és mennyi a keret, ezek alapján ajánlottak nekem készülékeket, melyek közül választottunk. A beszerelés gyors volt, a szerelők nagyon tisztán dolgoztak, nekem alig volt utána munkám a takarítással. Csak ajánlani tudom a céget!
Bagyes VereskaBagyes Vereska
07:29 13 Oct 23
Hibajavítást kértem a Dél-Alföldi Klíma Kft-től, az időpont amit kaptam kissé hosszúnak tűnt, főként, amikor később kiderült, hogy a meghibásodás sokkal súlyosabb, mint elsőre látszott (a kültéri egység ventillátora kikapcsolhatalan volt). Újabb bejelentésemre a cég soron kívül intézkedett, a hiba kijavításra került, így nagyobb kár keletkezése került elhárításra. Nagyon meg voltam elégedve a cég rugalmasságával, a kiküldött szerelő kolléga profizmusával, ajánlom a céget mindenkinek.
Ildiko nagymihályIldiko nagymihály
05:27 17 Sep 23
Pontosan,időben jöttek,illetve hamarabb,ahogy megbeszéltünk.2 fővel dolgoztak kB.1 órát.Kéresemre a leszereles előtt,megvizsgalták, ,hogy valóban jó e a mások által felálított diagnózis.A leszerelt gépezetet is elszállitották. Külön kérésemet a beltéri egység áthelyezést is megoldották.Meg voltunk elégedve.köszönjük.
lekvar puffinlekvar puffin
06:14 26 Aug 23
Rövid időn belül tudták orvosolni a klíma problémát. Még a munkalap felvétel előtt próbált segíteni a kollegájuk,a felesleges kiadást megelőzendő. A szerelő profi volt, a gondot megoldotta, máskor is őket fogom keresni.
Péter KovácsPéter Kovács
04:56 20 Jul 23
Az első személyes találkozás az üzletben már nagyon pozitív volt, segítőkész kolléga volt, aki nem a “rátukmálás” elv alapján dolgozik, hanem közösen hoztunk döntést a megfelelő termék kiválasztásában. A szerelőkkel szintén teljesen elégedett vagyok, gyorsan, pontosan, precízen, tisztán csinálták meg a munkájukat. Köszönök mindent, számomra az egész ügymenet és teljesítmény (valamit a teljesítés ideje) nagyon pozitív volt!
js_loader

Mivel foglalkozunk?

Lakossági klímaberendezések, online megrendelések és kiszállítások szervezése, lebonyolítása. Klíma karbantartás, szerviz, szivárgásvizsgálat, páramentesítők, légtisztítók értékesítése.
Kereskedelmi és ipari klímarendszerek, klíma előcsövezés, szellőztető rendszerek, folyadékhűtők, hőszivattyúk, központi porszívó rendszer, viszonteladói és alvállalkozói kapcsolattartás, projekt értékesítés, beszerzés.

Történetünk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. 2007-ben alakult, magyar tulajdonú vállalkozásként. A fő tevékenység a klíma és szellőztető berendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása, szivárgás vizsgálata és javítása. A Vállalkozás történetében minden lezárt üzleti év nyereséges volt. A vállalkozás nettó árbevétele 2020. évben elérte a nettó 300 millió Ft-ot. Az árbevétel tekintetében évről évre, 10-20%-os forgalomnövekedés tapasztalható. Az előzményekhez hozzá tartozik, hogy Tornyi Koppány Zalán a tulajdonos, ügyvezető, 2003-tól a Dél-Klíma Bt tulajdonosaként tevékenykedett a szakmában és jelentős piaci ismertségre tett szert. A Dél-Alföldi Klíma Kft hivatalos szakképző helyként több, a szakmát tanuló diáknak biztosított gyakorlati helyet, aminek köszönhetően a frissen végzett diákok közül többen is váltak munkaképes szakemberré, vállalkozóvá. A kivitelező kollégáink, partnereink szakirányú végzettséggel és érvényes F-gáz vizsga képesítéssel rendelkeznek. Tornyi Koppány ügyvezető rendelkezik a Hűtő-Klíma és Hőszivattyú szerelői mestervizsgával. A klímatechnikában célpiac a lakosságtól a közületen át az ipari beruházásokig terjed. A DÉL-KLÍMA alkalmazotai és több állandó megbízású alvállalkozó csapata összesen 15 fővel szolgálja ki a megrendelői igényeket. 2004 től kiskereskedelmi üzlettel, bemutatóteremmel és irodával állunk az Ügyfeleink rendelkezésére. 2020 ban egy új telephellyel bővült a vállalkozás Algyőn. Az algyői telephelyen projekt iroda és a raktár működik. A Dél-Alföldi Klíma Kft több weboldalt és webáruházat üzemeltet, amelyekben külön kínálja értékesítésre a klíma, és a szellőzéstechnikai termékeket. Az online felületeken több ezer klíma és légtechnikai termék érhető el. A vállalkozás megfelel az érvényben lévő környezetvédelmi és jogszabályi előírásnak. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában, mint korlátlan mennyiségű hűtőközeget tartalmazó berendezéseket forgalmazó és beüzemelő jogosultsággal van a Dél-Alföldi Klíma Kft regisztrálva. Az előírásoknak megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. A forgalmazott termékek közt szerepel még a légtisztítók, hőszivattyúk, folyadékhűtők, ventilátorok, fan-coilok, párásítók, páramentesítők, lakossági és ipari ventilátorok széles választéka is. A forgalmazott klíma márkáknak hivatalos szervize vagyunk. Szolgáltatást főként Szegeden, Csongrád megyében és a Dél-Alföldi régióban végzünk. Évente kb. 6-800 db klímaberendezést értékesít, telepít és helyez üzembe a DÉL-KLÍMA. Szerződéses keretek közt évente több ezer db klímaberendezés karbantartását végzünk el állandó és eseti megrendelőinknek. Referencia listánk igen széles körű. A teljesség igénye nélkül az alábbi helyszíneken végeztünk klíma és szellőzés technikai kivitelezéseket.

A Dél-Alföldi Klíma Kft hivatalos szakképző helyként több, a szakmát tanuló diáknak biztosított gyakorlati helyet, aminek köszönhetően a frissen végzett diákok közül többen is váltak munkaképes szakemberré, vállalkozóvá. A kivitelező kollégáink szakirányú végzettséggel és érvényes F-gáz képesítéssel rendelkeznek. Tornyi Koppány ügyvezető rendelkezik a Hűtő-Klíma és Hőszivattyú szerelői mestervizsgával. A klímatechnikában célpiac a lakosságtól a közületen át az ipari beruházásokig terjed. A Cég 8 saját alkalmazottja és több állandó megbízású alvállalkozó csapata összesen 15-20 fővel szolgálja ki a megrendeléseket. A megalakulástól kezdődően kiskereskedelmi üzlettel, bemutatóteremmel és irodával állunk az Ügyfeleink rendelkezésére. 2020 ban egy új telephellyel bővült a vállalkozás Algyőn. Az algyői telephelyen projekt iroda és a raktár található. A Dél-Alföldi Klíma Kft több weboldalt és webáruházat üzemeltet, amelyekben külön kínálja értékesítésre a klíma, és a szellőzéstechnikai termékeket. Az online felületeken több mint 13.000 termék érhető el. Ezeken a felületeken történő értékesítéseink mindennaposnak mondhatóak. A cég megfelel az érvényben lévő környezetvédelmi és jogszabályi előírásoknak.

Referenciáink