nagymeretulogo

Hőszivattyú szerelés

Környezetbarát készülék szerelése, amely tökéletes megoldás otthonod hűtésére és fűtésére egyaránt.

A vegyestüzelésű és gázkazánok ideje hamarosan lejár!

Őszintén. Neked van időd és kedved minden évben megvenni a tűzifát, darabokra vágni és behordani? Majd a fűtési időszak alatt minden nap a kazán begyújtásával és a folyamatos tüzeléssel foglalkozni, még azokon a napokon is, amikor a hátad közepére sem kívánod? Mit szólsz ha azt mondjuk, hogy van egy gazdaságosabb, környezetkímélőbb és fenntarthatóbb megoldás, ami nem gázfűtés?

Ez a hőszivattyú.
Mi az a hőszivattyú és hogyan működik?

A hőszivattyús rendszerek a külső levegőből nyert hőt használják fel a belső helyiségek fűtésére. A kültéri egység a szabad levegőből nyeri az energiát és egy kompresszor segítségével magasabb hőmérsékletre emeli a készülékben lévő hűtőközeget. A beltéri egység továbbadja az így kapott hőt a hőcserélőben keringő víznek, ezzel felmelegíti a lakást. A reverzibilis hidraulikus modul képes megváltoztatni a hőcsere irányát, így a rendszer igény szerint hűtésre is alkalmas. Az égéstermékekkel működő kazánokkal ellentétben itt nincs szükség kéményre, így ennek a magas költsége is megspórolható. Elektromos árammal működik, de 4-5 szörös hőelőállítási hatékonysággal rendelkezik a vegyestüzelésű és gázkazánokhoz képest. Így nem csak gazdaságosabb, de környezetbarát is. Ökológiai szempontból kiváló rendszer, mivel alacsony a szén-dioxid kibocsátása. Az Európai Unió már több éve dolgozik a lakóházak fűtéséből származó szén-dioxid kibocsátás csökkentésén. Az igazán szigorú szabályozások azonban még csak most jönnek. A 2020. január 1-től bevezetésre kerülő építési szabályzat már kötelezően előírja, hogy új építésű házaknál, lakásoknál kötelező használni valamilyen megújuló energiát. Hőszivattyú rendszer alapú fűtéssel ennek az előírásnak te is meg tudsz felelni.

Hőszivattyú szerelés Szeged környékén

Nagyfokú hatékonyság, modern technológia és teljes kényelem. Ezért dolgozunk már évek óta azon, hogy többen megismerjék a hőszivattyú technológiát és a környezetbarátabb, fenntarthatóbb fűtési rendszer mellett döntsenek.

Okos otthont szeretnél?

Új építésű, okos házak fűtése beépített digitális modullal vezérelhető, így a hőszivattyú működése teljes mértékben testreszabható. Az intelligens vezérléssel lehetőséged van távolról, mobiltelefonodról irányítani a készülék működését. Egy fáradt munkanap után a begyújtással sem kell vesződnöd vagy a termosztátot tekergetned, hogy beinduljon a fűtés. Hazaérsz és azonnal foglalkozhatsz azzal, amivel igazán szeretnél. Hunyd be a szemed és képzeld el, hogy soha többé nem kell aggódnod fűtési problémák és fűtetlen otthonod miatt. A távvezérlés segítségével azonnali visszajelzést kapsz a hőszivattyú állapotáról és bármikor ellenőrizheted működését. Sőt! Ha bármi problémát észlelsz, mi is azonnal meg tudjuk nézni a távvezérlő applikáció segítségével.

Miért érdemes neked is a hőszivattyút választanod?