nagymeretulogo.png

Midea monoblokk hőszivattyú

Midea monoblokk hőszivattyú

SKU Midea monoblokk hőszivattyú Kategóriák ,

Midea monoblokk hőszivattyú

A Midea monoblokk hőszivattyú egy forradalmian új megoldás a fűtés és hűtés terén. Ez a modern, környezetbarát technológia ideális választás új ingatlanok építéséhez és felújításokhoz egyaránt. A Midea, a világ vezető klíma és hőszivattyú gyártója, új szintre emelte a hőszivattyús rendszerek teljesítményét és hatékonyságát.

Monoblokk hőszivattyú

A MIDEA monoblokk Hőszivattyú egy integrált rendszer, amelyben a hőszivattyú és a hidraulikus blokk egy készülékházban található. Ez a kialakítás tökéletes egyensúlyt teremt a hatékonyság és a kompakt méret között.

Kompresszor

A Midea hőszivattyú kompresszora iker forgódugattyús kivitelű, ami alacsony vibrációt és hosszú élettartamot eredményez. A DC inverter technológia lehetővé teszi a precíziós vezérlést, és széles fordulatszámtartományban működik. A folyadékbefecskendezéses kompresszorhűtés extrém körülmények között is kiválóan teljesít, így a rendszer időtálló és rendkívül megbízható.

Hidraulikus komponensek

A hidraulikus komponensek minőségi és megbízható gyártóktól származnak. Ezek magukban foglalják a lemezes hőcserélőt, a fokozatmentes DC inverteres örvényszivattyút nagy emelőmagassággal, beépített tágulási tartállyal és kiegészítő fűtőbetéttel. Ez a kombináció garantálja a magas energiahatékonyságot a széles működési tartományban.

R32 hűtőközeg

A Midea monoblokk hőszivattyú R32 hűtőközeget használ, amely 100% fűtési kapacitást nyújt -7°C külső hőmérsékleten. Az összes hidraulikus alkatrész a kültéri egységben található, így nincs szükség további kalorikus szerelésre. Ez a környezetbarát rendszer a fosszilis energiáktól mentesít és hatékonyan hasznosítja a megújuló energiaforrásokat.

Kompakt kialakítás és karbantartás

A Midea monoblokk hőszivattyú kompakt kialakítással rendelkezik, amely egyszerű szállítást és telepítést tesz lehetővé. Két ajtós kialakítása könnyű hozzáférést biztosít a karbantartáshoz.

MIDEA monoblokk hőszivattyú a legjobb választás

A Midea  monoblokk hőszivattyú a legjobb ár-érték arányú levegő-víz hőszivattyú a piacon. A MIDEA hőszivattyúk környezetbarát technológiával kiválóan hasznosítják a megújuló energiaforrásokat, fűtésre, hűtésre és használati melegvíz előállítására egyaránt. Az energiatakarékos működés és a nulla rezsi költség teszi ideális választássá a környezettudatos háztartások számára.

A Midea gyártóról

Az 1968-ban alapított MIDEA mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán. A MIDEA elkötelezett az értékteremtés iránt, és folyamatosan reagál a piaci igényekre. Termékeik kiváló minőségűek és gazdaságosak, miközben a természetvédelmi alapelveket is szem előtt tartják. A MIDEA a környezettudatos technológiák és a hatékonyság bajnoka.

Válassza a MIDEA monoblokk hőszivattyút, és lépjen be a jövőbe!

A MIDEA monoblokk hőszivattyúval ingyen fűtheti és hűtheti otthonát, miközben a környezetvédelem is számításba kerül. Ne maradjon le a korszerű technológiáról, és vegye fel a kapcsolatot velünk, és mi segítünk a hőszivattyús rendszerek tervezésében, telepítésében és karbantartásában! Látogasson el algyői telephelyünkre, ahol egy demo házként funkcionáló irodaépületben megtekintheti saját szemével, hogy hogyan működik egy levegő-víz hőszivattyús rendszer, napelemmel kombinálva. Válassza ön is az ingyen fűtést és a nulla rezsi költséget!

> Tovább a Midea importőr oldalára
További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

Tömeg N/A
Teljesítmény

6 kW, 8 kW, 10 kW, 12 kW, 16 kW

Letölthető anyagok