nagymeretulogo.png

MDV NEXT

MDV NEXT

SKU N/A Kategória

MDV NEXT inverteres split klíma

A MDV NEXT inverteres split klíma készülék a MIDEA induló kategóriás oldalfali, split klímaberendezések minőségével egyezik meg. Az MDV klímaberendezések az alacsony áruk mellett kiváló minőséget képviselnek. Az alacsony árért cserébe viszont néhány paraméterében gyengébb  a MIDEA klíma készülékeknél. Fűtési üzemmódban alacsonyabb a hatékonysági mutató, nincs WIFI modul alap tartozékként. Viszont, ha ezek hiánya nem nagy probléma, akkor egy MIDEA minőség elérhető olcsó áron. Az 5 év teljes körű jótállás kimagaslóan jónak számít ebben az árkategóriában. Az MDV Next klíma készülék főbb paraméterei az alábbiak: 4 irányú motoros lamella, alacsony hűtőközeg érzékelés, LOW ambient üzemmód, vészhelyzeti üzemmód, 1 W készenléti üzemmód, 12 fokozatú beltéri ventilátor, 5 fokozatú kültéri ventilátor, mono és multi kompatibilitás, nagy sűrűségű szűrő, turbo üzemmód, lamella memória funkció, hideg légáram vezérlés fűtés üzemmódban, időzítő, jelzőhang némítás, automatikus újraindítás, Cold Catalyst szűrő, függőleges irányú légterelés.

Cold Catalyst szűrő

Megöli a vírusokat, baktériumokat, így asztmások, allergiások és olyan emberek számára, akiknek légcső- vagy tüdőbetegségük van, kitűnő védelmet biztosít.

Szuper ionizátor és dupla szűrő

A dupla védelmi rendszer biztosítja a tiszta, friss és egészséges levegőt minden lélegzetvételkor. A Fresh-funkció aktiválásakor a beépített Air Magic™ eszköz ionokat generál, hogy semlegesítse a levegőben megtalálható baktériumokat és port. Ezután a levegő keringetésével a dupla szűrő rendszer kiszűri a káros mikro részecskéket.

Öntisztítás

A beltéri egység a hőcserélő egységről a kondenzvizet leszárítja, ezzel meggátolva a szennyeződések és a gombák elszaporodását.

MDV NEXT funkciói

Eco mód, Gold Catalyst szűrő, nagy sűrűségű szűrő, alacsony hűtőközeg érzékelés, Golden fin hőcserélőbevonat, ionizátor, 4 irányú légterelés, Öntisztítás, 5 fokozatú kültéri ventilátor, 12 fokozatú beltéri ventilátor, Turbó fokozat, Follow me funkció, 2 irányú csatlakozás, Automatikus újraindítás, Időzítő funkció, Alvás automata üzemmód, Pi-alakú szerelőlap ,Lamella memória funkció, Mono és multi kompatibilis, opcionális wifi vezérlés.

A márka

Az MDV a már jól ismert kínai óriás cég a Midea egyik legsikeresebb nem saját márkanév alatt forgalmazott terméke. A MIDEA a világ második legnagyobb klíma gyártója. Az MDV márkanév az elmúlt években Közép és Nyugat- Európában főként a lengyel és spanyol piacokon bizonyított. E sikereket és a termék műszaki stabilitását látva a Dél-Alföldi Klíma Kft. 2015-től is értékesíteni kezdte az MDV lakossági légkondicionáló család modelljeit. Az oldalfali légkondicionálók mellett az importőr folyamatosan szélesíti az elérhető készülékek skáláját, kiterjesztve azt az úgynevezett commercial (CAC-kereskedelmi) ipari szegmensre is.

A legtöbb gyártó nem saját márkás termékeivel szemben az MDV készülékeket nem csak kifejezetten a közép-kelet-európai időjárási viszonyokra tervezték, hiszen időjárásunk folyamatosan változó jellege és az MDV termékek várhatóan, tervezett hosszú élettartama miatt nem lett volna elegendő csak a jelenleg várható viszonyoknak megfelelni. Éppen ezért a gyártó az összeurópai időjárási trendeket és szélsőségeket figyelembe véve alakította ki az MDV kültéri egységek műszaki sajátosságait. Mindezen tényeket alapul véve az importőr 5 év jótállást vállal az MDV lakossági oldalfali légkondicionáló berendezéseire. Legyen Ön is büszke MDV tulajdonos és élvezze a készülék minden előnyét! További információért forduljon a Dél-Alföldi Klíma Kft szakképzett értékesítőihez! A Dél-Klíma lakossági klíma bemutatótermében, a Szeged, Kossuth Lajos sgt. 45. sz alatt megtekinthető az MDV klíma aktuális beltéri egysége.

További információkért és termékváltozatokért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!
Tekintse meg termékeinket személyesen a szegedi bemutatótermünkben!

Teljesítmény

2.6kW, 3.5kW, 5.3W, 7.1kW

Letölthető anyagok