nagymeretulogo.png

MIDEA All Easy Pro

MIDEA All Easy Pro

SKU N/A Kategória

Midea All Easy Pro inverteres split klíma

A Midea All Easy Pro inverteres split klíma verhetetlen könnyű és gyors szerelhetőségben. Gyors és kényelmes telepítési lehetőség, egyszerű szereléssel. Energiatakarékos működés, gyorshűtéshez való funkcióval karöltve. Felhasználóbarát szűrő tisztítás és intelligens szem funkció, opcionális Multi Function Board* lehetőséggel. Gyári WIFI vezérléssel, csepptálca- és karterfűtéssel rendelkezik. A termék jellemzői továbbá : 4 irányú légterelés, nagy sűrűségű szűrő, öntisztítás, a Midea minőség, az alacsony hűtőközeg érzékelés(EC). 5 fokozatú kültéri és 12 fokozatú beltéri ventilátor. A termék további funkciói : automatikus újraindítás, időzítő funkció, Lamella memória funkció, kültéri önportalanító funkció, Follow Me** funkció és az intelligens szem funkció. Automata alvás üzemmód, ionizátor és 2 irányú csőcsatlakozás jellemzi. Pi alakú szerelőlap, Golden Fin hőcserélő bevonat, turbó fokozat, gear shift, lágy légáram és ECO mód(25-50-75%), amit akkor célszerű használni, amikor a szoba már a kívánt hőmérsékletre lett hűtve / fűtve. Igen fontos megemlíteni a 8 Celsius fokos temperáló fűtést és a hűtőközeg szivárgás érzékelést. Midea minőség, ami az összes Midea termékhez párosul. A Midea gyártó világszerte rengeteg pozitív értékeléssel és elégedett vásárlóval könnyíti meg a vásárló döntését klímavásárláskor történő márkaválasztásnál. A termék egyik legnagyobb erőssége a gyors üzembe helyezés, ami a kollégáink szakértelmével párosul. A készülék helyigénye kicsi és A+++ az energiahatékonysága.

*Az opcionális Multi Function Board lehetővé teszi, hogy az oldalfali készülékeket központi vezérlőre vagy csoportvezérlőre lehessen csatlakoztatni.
**A készülék érzékeli az emberi tevékenységet a helyiségben, a légáramot az emberi jelenlét ellentétes irányába irányítva. Hűtés üzemmódban 30 perc távollét után visszaszabályoz a készülék, automatikusan lecsökkenti a frekvenciát és a teljesítményt, hogy energiát takarítson meg.

Midea All Easy Pro oldalfali inverteres split klíma tulajdonságai:

 • Intelligens szem: a készülék felismeri az emberi tevékenységet a helyiségben. Hűtési módban, ha 30 percen keresztül nem érzékel mozgást, a berendezés automatikusan csökkenti a működési frekvenciát, ezzel csökkentve az energiafelhasználást. Amennyiben érzékeli az emberi jelenlétet a helyiségben, automatikusan újraindul és folytatja a megkezdett működést.
 • Beépített Wi-Fi vezérlés: a Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is vezérelhetjük, ki-be kapcsolhatjuk, állíthatjuk a hőmérsékletet, az időzítőjét beállíthatjuk, stb…
 • Éjszakai alvás üzemmód: a készülék a megadott paraméterek alapján csökkenti vagy növeli az éjszaka folyamán a hőmérsékletet.
 • Szuper hűtés üzemmód: maximális teljesítmény egy gombnyomásra; a kifújt levegő hőmérséklete 40 másodpercen belül eléri a 23 Celsius fokot.
 • Csepptálca fűtés: télen, fűtés üzemmódban a kültéri egység a kültéri levegőből  hőt von el, ezáltal a hűtőbordákra a köd és a pára képes ráfagyni. A készülék intelligens leolvasztással rendelkezik, és időközönként leolvasztja magát. A leolvasztás során az olvadt víz a csepptálcába folyik, és amennyiben nincs csepptálca fűtés, a leolvadó víz újra megfagyhat, és ez további gondokat okozhat. Azon kívül, hogy jégcsapok lóghatnak a klímáról, a megnövekedett súly miatt akár le is szakadhat a klíma tartószerkezete.
 • Karterfűtés: a kompresszor hidegben is már indításkor  optimális hatásfokkal üzemel a kompresszortartályba integrált fűtésnek köszönhetően.
 • 4 irányú légáram: a készülék vízszintes és függőleges irányban is tereli a levegőt, így a helyiség legeldugottabb helyeire is eljuttatva a hűtött,  a fűtött, illetve a megtisztított levegőt.
 • 5 fokozatú kültéri ventilátor: a midea all easy pro 5 fokozatban tudja szabályozni a kültéri ventilátor sebességét.
 • Automatikus újraindítás: áramszünet esetén a készülék a korábbi beállításoknak megfelelően indul újra.
 • 24 órás időzítő: a készüléket lehet időzíteni kikapcsolásra, de akár bekapcsolásra is.
 • Energiatakarékos (ECO) üzemmód:  ECO üzemmódban  a kisebb energiafelhasználás érdekében alacsonyabb motorfordulaton üzemel a készülék.
 • Intelligens leolvasztás: A készülék optimalizálja a leolvasztási ciklusokat, így maximalizálja a fűtési teljesítményt. Vagyis csak akkor kezdi el a ciklust, amikor ténylegesen szükséges.​

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzáskörzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

Teljesítmény

2.6kW, 3.5kW, 5.3W, 7kW

Letölthető anyagok