nagymeretulogo.png

MIDEA Xtreme Save Pro

MIDEA Xtreme Save Pro

SKU N/A Kategória

Midea Xtreme Save Pro inverteres split klíma

A Midea erősen ajánlott márka, ha minőségi és tartós klímaberendezésbe szeretne beruházni anélkül, hogy tönkretenné vagy veszélyeztetné egészségét. Minden Midea légkondicionáló egység és sorozat a legújabb teljesítmény és dizájn jellemzőivel integrált apparátus, így a lehető legtöbbet hozza ki a légkondicionálás élményéből.

A Midea Xtreme Save Pro inverteres klímaberendezése kiváló példája a minőségi termékeknek, amelyeket megfizethető áron vásárolhat meg. Ha a Midea ezen konstrukcióját választja, nemcsak az új klímarendszer költségein spórolhat jelentős összegeket, hanem számos olyan funkcióhoz is hozzáférhet, amelyek csupán a drágább hűtő-fűtő klímarendszer opciókban elérhetőek.

A hatékony hűtésre  és fűtésre  vonatkozó összes szabványnak megfelelő Midea Xtreme Save Pro  pontosan ugyanazt a tökéletes minőséget nyújtja, amelyet a márka megalakulása óta folyamatosan fenntart, és amely a világ legjobb klímagyártóinak sorába emelte a brandet. A széria az eddigi leginkább környezetbarát hűtőközeg-opcióval, R32-vel működik, illetve freonszivárgás elleni védelemmel rendelkezik. Élvezze az extrák széles választékát, miközben energiaszámláiban is megtakarítást ér el!

A sorozat bizonyítottan energiahatékony, és jelentősen csökkentheti az áramfogyasztást. Nem kell költségvetésének nagy részét fűtésre vagy hűtésre fordítania. Egyszerűen szabályozza bölcsen energiafogyasztását az elérhető gazdaságos módok közül való választással: az „eco”, a „csendes” és az „éjszakai” üzemmódok lehetővé teszik a zöldebb, környezettudatosabb felhasználást.

A Midea Xtreme Save Pro MGP2X-09-SP fűtésre is optimalizált klímaberendezés egy hatékony és kényelmes megoldást jelent a lakossági felhasználók számára, valamint raktárak és bevásárlóközpontok légkondicionálására. Tudjon meg többet a modellről, forduljon hozzánk bizalommal, ha további kérdése van, vagy konzultációra van szüksége.

Midea Xtreme Save oldalfali inverteres split klíma tulajdonságai:

 • UV fertőtlenítés: A készülék uv fény segítségével megöli a vírusokat, baktériumokat, gombákat.
 • Beépített Wi-Fi vezérlés: a Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is vezérelhetjük, ki-be kapcsolhatjuk, állíthatjuk a hőmérsékletet, az időzítőjét beállíthatjuk, stb…
 • Éjszakai alvás üzemmód: a készülék a megadott paraméterek alapján csökkenti vagy növeli az éjszaka folyamán a hőmérsékletet.Xtreme Save
 • Szuper hűtés üzemmód: maximális teljesítmény egy gombnyomásra; a kifújt levegő hőmérséklete 40 másodpercen belül eléri a 23 Celsius fokot.
 • Csepptálca fűtés: télen, fűtés üzemmódban a kültéri egység a kültéri levegőből  hőt von el, ezáltal a hűtőbordákra a köd és a pára képes ráfagyni. A készülék intelligens leolvasztással rendelkezik, és időközönként leolvasztja magát. A leolvasztás során az olvadt víz a csepptálcába folyik, és amennyiben nincs csepptálca fűtés, a leolvadó víz újra megfagyhat, és ez további gondokat okozhat. Azon kívül, hogy jégcsapok lóghatnak a klímáról, a megnövekedett súly miatt akár le is szakadhat a klíma tartószerkezete.
 • Karterfűtés: a kompresszor hidegben is már indításkor  optimális hatásfokkal üzemel a kompresszortartályba integrált fűtésnek köszönhetően.
 • 4 irányú légáram: a készülék vízszintes és függőleges irányban is tereli a levegőt, így a helyiség legeldugottabb helyeire is eljuttatva a hűtött,  a fűtött, illetve a megtisztított levegőt.
 • 5 fokozatú kültéri ventilátor: a midea xtreme save 5 fokozatban tudja szabályozni a kültéri ventilátor sebességét.
 • Automatikus újraindítás: áramszünet esetén a készülék a korábbi beállításoknak megfelelően indul újra.
 • 24 órás időzítő: a készüléket lehet időzíteni kikapcsolásra, de akár bekapcsolásra is.
 • Energiatakarékos (ECO) üzemmód:  ECO üzemmódban  a kisebb energiafelhasználás érdekében alacsonyabb motorfordulaton üzemel a készülék.
 • Intelligens leolvasztás: A készülék optimalizálja a leolvasztási ciklusokat, így maximalizálja a fűtési teljesítményt. Vagyis csak akkor kezdi el a ciklust, amikor ténylegesen szükséges.​

 

Komfort X Energiahatékonyság

Takarítson meg több pénzt a Midea iECO móddal felszerelt légkondícionálóival! Egyszerűen kapcsolja be a Midea légkondícionálóját és válassza az „iECO” módot a teljes éjszakai energiatakarékos kényelem érdekében. A rendkívül alacsony energiaigény tudatában még pihentetőbb az alvás !

Rólunk

A Dél-Alföldi Klíma Kft. Szegeden és vonzáskörzetében minden évben több száz MIDEA klíma készüléket telepít, az ügyfelek teljes megelégedésével. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű klíma berendezést otthonába, nyaralójába vagy vállalkozásába!

Teljesítmény

2.6kW, 3.5kW

Letölthető anyagok